Lehed

neljapäev, 7. detsember 2017

Paaride aastalõpu agility võistlus



Toimumiskoht: TAKO sisehall, Tiigi 5a, Maardu, Harjumaa
Kohtunik: Svetlana Zolotnikova
Algus: 11:00
TULEMUSED:

AJAKAVA
A0tunnelite paarid - 11:00 - 5 paari
Paaride võistlus - 12:00 - 23 paari
Pime Agility   - 14:30

Osalemistasu palume tasuda MTÜ Tarkade koerte klubi arveldusarvele EE722200221015570359 Swedbank :
A0 tunnelite paaride võistlus ja paaride võistlus Tako liikmetele 10.-€, mitteliikmetele 14.-€.
Pime Agility 5 €
Selgitusse kirjuta koerajuhi nimi ja valitud võistlused


 
Registreerimise tähtaeg: A0 tunnelite paaride võistlus ja paaride võistlus 28.12.2017 kell 23:59
Pime Agility  - etteregistreerimine hinnaga 5 € kuni 27.12 , võimalik ka kohapealne registreerimine kuni paaride võistluse lõpuni registreerimistasuga 7€.

Vajadusel abistame paarilise leidmisega.

Lisainfo: agility@tako.ee


REEGLID:


A0 tunnelite paaride ja paaride võistlusel:
Ühe võistkonna moodustavad kaks võistluspaari - kaks koerajuhti ja kaks koera. Koerad ei pea kuuluma samasse turjakõrgusklassi.

Paaride võistlusel ja Pime Agility võistlusel osalevad koerad peavad olema vähemalt 18 kuud vanad, A0 tunnelite paaride võistlusel osalevad koerad peavad olema vähemalt 10 kuud vanad.

A0 tunnelite paaride võistlusel on võistlusväljakul kaks erinevat tunnelirada, mis võivad osaliselt kattuda. Üks võistleja läbib ühe, teine teise raja.

Paaride võistlusel on võistlusväljakul kaks erinevat rada, mille takistused võivad osaliselt kattuda. Üks võistluspaar läbib agilityraja, mis võib sisaldada kõiki agilitys kasutatavaid takistusi ja teine hüpperaja (mis ei sisalda kontaktpindu).

Esimene paar alustab ja kui ta läbib oma raja viimase takistuse, siis kohe pärast lubavat signaali stardib teine paar. Aeg läheb käima esimese võistleja startides ja suletakse, kui finišeerib teine võistleja. Ühe meeskonnaliikme DSQ saamise puhul saab võistkond 100 punkti trahvi. DSQ saanud võistleja peab vea parandama ja jooksu jätkama, ajavõtt toimub edasi.

Võistlus koosneb kahest jooksuvoorust, paremusjärjestus saadakse kahe jooksu koondtulemuste alusel.


Pime Agility võistlus on lõbus üllatusvõistlus, mille kohta täpsem info avaldatakse võistlusplatsil. Rajal ei kasutata kontaktpindu.